Medicatiebeoordeling – Apotheek Weidevenne – Purmerend

Medicatiebeoordeling

Gebruikt u veel geneesmiddelen dan is het soms goed om de werking hiervan opnieuw te beoordelen. Ieder geneesmiddel kan bijwerkingen veroorzaken of de werking van andere geneesmiddelen beïnvloeden. Daarnaast kunt u problemen ervaren met het gebruik van uw geneesmiddelen. Bij een medicatiebeoordeling kijkt uw apotheker samen met uw huisarts naar alle geneesmiddelen die u gebruikt. Wij bespreken samen met u of er verbeteringen in uw medicatie kunnen worden aangebracht.

 

De medicatiebeoordeling

Als u een uitnodiging ontvangt voor een medicatiebeoordeling is daar een korte vragenlijst aan toegevoegd. Als u toestemming geeft voor de medicatiebeoordeling en de vragenlijst inlevert bij de apotheek dan vindt er eerst een gesprek plaats met de apotheek. In dit gesprek bespreken wij met u welke geneesmiddelen u gebruikt en hoe u deze gebruikt. Daarnaast bespreken we de mogelijke problemen die u ervaart met uw geneesmiddelen en uw wensen met betrekking tot uw geneesmiddelen. Na dit gesprek bekijken uw apotheker en uw huisarts samen of er wat kan worden verbeterd aan uw medicatie. Het is mogelijk dat er wordt voorgesteld om een geneesmiddelen te stoppen, het gebruik ervan te veranderen of om een geneesmiddel toe te voegen om uw klachten te verminderen. De voorgestelde adviezen worden met u besproken en doorgevoerd als u hier toestemming voor geeft. Samen zorgen we voor een optimaal geneesmiddelgebruik!

Wilt u zelf een medicatiebeoordeling aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Aan de medicatiebeoordeling zijn mogelijk kosten verbonden die door de meeste verzekeringen worden vergoed. Dit kunnen wij vooraf voor u uitzoeken.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum
--
Meest geschikte tijd
Verzekeringsnummer
Opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord