Geneesmiddelen aanvragen – Apotheek Weidevenne – Purmerend

Geneesmiddelen aanvragen

Er zijn verschillende manier om uw herhaalmedicatie zelf aan te vragen. Daarnaast bieden wij een automatische herhaalservice aan om het gebruik van chronische medicatie voor uw makkelijker te maken.

 

MijnGezondheid.net

Uw medicatiestatus inzien en afdrukken, vragen aan de apotheker stellen, een reisdocument of bijsluiter afdrukken? Dit kan allemaal online via MGn. Zo kunt u uw persoonlijke medicatiedossier altijd en overal gemakkelijk inzien. Daarnaast kunt u chronische medicatie aanvragen via MGn. Apotheek Weidevenne biedt MGn aan in samenwerking met Huisartsenpraktijk Weidevenne (Huisartsen Mw. M.Bijlmer, Dhr. J.W. de Jonge, Mw. L.D. Kling en Dhr. G.N. Konijn). Bent u patiënt bij één van deze huisartsen dan is het tevens mogelijk via MGn een afspraak te maken, een e-consult aan te vragen en herhaalmedicatie aan te vragen bij uw huisarts. Zodra de apotheek uw aanmelding heeft verwerkt krijgt u een e-mail met bevestiging. Om vervolgens in te kunnen loggen op MGn moet u beschikken over een Digi-D account. Klik hier om u aan te melden.

 

Automatische herhaalservice

Gebruikt u al voor een lange periode dezelfde medicatie en wordt dit door uw huisarts uitgeschreven? Dan is de herhaalservice misschien wat voor u!  Met de pro-actieve herhaalservice houden wij voor u in de gaten wanneer u medicatie bij op is en vragen deze dan aan bij u huisarts. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Heeft u interesse? Klik dan hier voor meer informatie en  schrijf u in.   

 

 

 

Medicijnen aanvragen bij uw huisarts

U kunt uw geneesmiddelen aanvragen via uw huisarts. Dit kan vaak via de website of u kunt telefonische uw recepten aanvragen. Raadpleeg voor meer informatie de website van uw huisartsenpraktijk.