24/7 Afhaalautomaat – Apotheek Weidevenne – Purmerend

24/7 Afhaalautomaat

 

Pharmaself24 – 24/7 afhaalautomaat

Wilt u uw herhaalmedicatie ophalen zonder in de rij te moeten staan of op een tijdstip dat voor u goed uitkomt? Maak dan gebruik van onze Pharmaself24. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Dus ook buiten openingstijden en in het weekend. De afhaalautomaat bevindt zich in de Melbournestraat.

Hoe werkt het?

Vraag uw medicatie aan. Zodra de medicijnen klaar zijn, leggen wij deze in onze 24-uursautomaat en krijgt u automatisch een sms met een unieke pincode. Deze code toetst u in op het scherm van de automaat, waarna de bestelling wordt uitgegeven.

Ook kunt u een ander uw medicatie laten ophalen, door de unieke code door te geven aan bijvoorbeeld uw partner of mantelzorger.

  • Druk op de knop ‘Afhalen medicatie’
  • Toets de 6-cijferige afhaalcode in die u per sms of e-mail heeft ontvangen
  • Toets uw geboortedag en maand in
  • Duw de uitgifteklep naar achteren en haal uw medicatie eruit
  • U kunt vervolgens 3 dagen uw medicatie uit de robot ophalen. Medicatie die niet worden opgehaald worden voor u in de apotheek klaargelegd.

Betalingen

Moet u nog iets betalen? Voor producten die we niet rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren, ontvangt u een factuur. Hiervoor vragen wij uw toestemming voor een automatische incasso. De automatische incasso is niet verplicht. Kiest u ervoor om hier geen toestemming te geven, dan kunnen geneesmiddelen die betaald moeten worden niet in de afhaalautomaat worden geplaatst.

 

Let op! Niet alle medicatie en zelfzorgmiddelen kunnen worden uitgegeven door de 24-uursautomaat. Medicatie uit de herhaalservice kan momenteel nog niet in de afhaalautomaat worden geplaatst. De afhaalautomaat is niet geschikt voor koelkast artikelen. Twijfelt u of uw aanvraag in aanmerking komt voor de automaat? Laat u dan vooraf informeren door een van onze collega’s.

 

Inschrijven voor de 24-uursautomaat?

Wilt u zich inschrijven voor deze service? Vul dan onderstaand formulier in.

 

 

 

 

Stap 1 van 3
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 3
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 3
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanmelding versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord